fbpx

Teen`s Power – public speaking

teens power strigat pentru educatie

Pentru un tânăr care se află într-un proces continuu de dezvoltare, educația înseamnă putere. Ea este cea care îți spune pe ce drum ar trebui să o apuci în viață astfel încât să îți fie bine.

Teens Power este despre educație într-un mod interactiv care să atragă atenția tinerilor. Scopul proiectului este de a ajuta tinerii să se dezvolte pe mai multe planuri.

Oferim informații din domenii diverse, dar aducem și o componentă interactivă. Așa ne asigurăm că pun în aplicare ce au învățat.

Prima ediție Teens Power a fost despre: arta de a vorbi în public, povești despre public speaking, discursuri cu și despre succes.

Webinarul „Depășește teama de a vorbi în public”

În luna august, a avut loc webinarul Depășește teama de a vorbi în public, un eveniment la care s-au înscris peste 200 de tineri dornici să își învingă această teamă.

Eli Neicuț, Matei Iosipescu, Emi Popescu și Beatrice Lupu au fost speakerii care ne-au împărtășit poveștile lor și i-au motivat pe tineri să spună „da” fiecărei provocări care presupune vorbit în public.

teama de a vorbi în public

Și pentru că informația nu înseamnă nimic dacă nu o punem în aplicare, a urmat…

Concursul de discursuri Teens Power

În cadrul acestuia, i-am încurajat pe toți cei din comunitatea Strigăt pentru educație să ne inspire cu discursul lor.

Pentru a se înscrie, aceștia au avut de realizat un discurs pe tema Ce este succesul. O altă provocare a fost să susțină în fața camerei. Ulterior ni l-au trimis pentru jurizare.

Și pentru că întotdeauna educația răsplătește, 3 dintre cele mai bune discursuri au fost premiate.

Editura Act și Politon, Fundația Calea Victoriei și Origin Embroidery au fost cei care au oferit câștigătorilor premii pe măsura prestației lor.

Mai jos, regăsești discursurile câștigătorilor. Cu siguranță te vor inspira și pe tine!

Stai aproape, urmează noi ediții ale proiectului Teens Power!

Fii alături de noi și ajută-ne să construim viitorul tinerilor prin educație!