3+1 lecții prin care poți să rămâi cu mai mulți bani la finalul lunii

Scrie numele și adresa ta de email și obține GRATUIT 3+1 lecții prin care poți să rămâi cu mai mulți bani la finalul lunii.

Distribuie și tu pe Facebook pentru a afla cât mai multe persoane de acest material GRATUIT.

Share on facebook
Facebook

Ce vei obține dacă accesezi materialul gratuit?

cum sa ramai cu mai multi bani la final de luna

Despre noi

Strigăt despre educație este un proiect dedicat oamenilor care doresc să investească în propria educație și care la rândul lor, au dorința de a-i educa și pe alții. În centrul acestui proiect nu stau informațiile pe care le oferă, ci comunitatea frumoasă ce se construiește în jurul lui.

Oferind informații pe trei planuri: educație financiară, dezvoltare personală și educație civică, proiectul își dorește să te facă să înveți lucruri noi, dar și să fii conștient de cele pe care le știai până acum - să te facă să îți pui întrebări.

Și pentru că se bazează pe oameni, credem că este important să ne cunoști și pe noi - cei care se află în spatele acestui nume.

despre claudiu margina
despre madalina luca

Suntem Mădălina și Claudiu, iar acest proiect este „copilașul” nostru. Credem în educație și cel mai important, credem în oameni. Suntem pasionați de dezvoltare personală și mai ales de educație financiară.

Amândoi am terminat Facultatea de Economie la ASE, iar în prezent urmăm un master în același domeniu. Mădălina a absolvit în această vară și Facultatea de Drept, fapt pentru care, printre informațiile pe care ți le oferim, o să regăsești și noțiuni juridice (explicate pe înțelesul tău).

Ne-ai câștigat încrederea pentru că ai ajuns să citești până aici și de aceea, ne dorim ca și tu să ne acorzi o fărâmă din încrederea ta. Din acest motiv, povestea noastră în detaliu, o regăsești la începutul primei lecții a acestui material gratuit.

Scrie numele și adresa ta de email și obține GRATUIT 3+1 lecții prin care poți să rămâi cu mai mulți bani la finalul lunii.