fbpx

Dăruiește educație – Primești cu vești bune?

Ho ho ho! Deși Crăciunul a trecut, avem un cadou pentru tine: multe vești bune.

După cum bine știi, în urmă cu aproximativ o lună, am lansat proiectul Dăruiește educație. Ne-am propus că prin acesta să aducem bucurie copiilor dintr-un mediu defavorizat.

Inițial, proiectul a vizat 23 de copii (clasele a III-a și a IV-a) din satul Pătuleni.

Dar… surpriză! Datorită generozității și bunătății oamenilor, scrisorile copiilor au fost epuizate ca prin magie în primele 24 de ore.

Profund impresionați și extrem de emoționați, am decis să extindem proiectul. Cu ajutorul donațiilor  spiridușilor am reușit să pregătim cadouri și pentru copiii de grădiniță și clasele primare din satul vecin, Furduești.

Ești curios să afli ce s-a întâmplat după ce au sosit cadourile de la spiriduși?

Pasul 1: sortare și organizare

De îndată ce au ajuns cadourile pentru copii, spiridușii Strigăt pentru educație s-au ocupat de sortarea și organizarea acestora.

Pasul 2: împachetare

Împachetarea efectivă s-a realizat cu mare grijă. Ne-am împărțit sarcinile, iar totul a decurs excelent. Întotdeauna munca în echipă se traduce în muncă eficientă!

Pasul 3: împărțirea cadourilor

Ne-am pregătit sania și am pornit să răspândim magie. Cam cât de mare crezi că a fost bucuria copiilor?

Deoarece proiectul nostru nu ar fi putut să prindă contur fără implicarea oamenilor, a comunității Strigăt pentru educație, am încercat să surprindem cât mai multă emoție în videoul încărcat pe contul nostru de YouTube. Enjoy! ☻

ÎMPREUNĂ DĂRUIM EDUCAȚIE

Un lucru este cert: unde-s mulți, puterea de a face fapte bune crește.

Te invităm să dăruiești, de Crăciun și nu numai. Nu întotdeauna avem posibilitatea de a oferi lucruri materiale, dar oricând putem dărui o vorbă bună, un zâmbet, un sfat, un exemplu pozitiv, o mână de ajutor. Prin astfel de fapte se modelează viitorul tinerilor.

Hai să ne setăm pentru anul 2023 următoarea rezoluție: să dăruim mai mult decât ne dorim să primim .