30 DE TEHNICI prin care devii maiPRODUCTIV

Lipsa productivității nu va mai constitui o problemă pentru tine. Iar asta înseamnă că nici lipsa timpului nu va mai fi una din problemele tale. În acest ebook vei regăsi 30 de tehnici practice care să te ajute să fii productiv.

doar 40 de lei

devii mai productiv

Productivitatea, bate-o vina...

devii mai productiv

Trăim într-o lume în care suntem înconjurați de tehnologie. Iar asta nu e întotdeauna un lucru atât de bun. Și asta pentru că această tehnologie este principalul „hoț de timp.”

Știi tu acele momente în care îți spui că vei sta 10 minute pe Instagram, dar acele 10 minute se transformă în 30 de minute. 

Dar tehnologia nu este singura problemă. Zecile de sarcini pe care le avem zilnic ne fac să ne panicăm și să devenim și mai stresați. E greu să facem față tuturor provocărilor!

Suntem obligați să învățăm să fim productivi

Cu toate astea, fie că ne place sau nu, dacă ne dorim să performăm, suntem obligați să învățăm să fim mai productivi

Suntem obligați să ne facem ordine în minte, să fim cât mai puțin distrași și să ne concentrăm pe lucrurile importante din viața noastră

Putem concluziona faptul că productivitatea este un element cheie care nu ar trebui să lipsească din viața noastră.

E mai ușor să stai pe Netflix, nu-i așa?

Fie vorba între noi, e mai ușor și mai plăcut să petreci timpul pe Instagram decât să te apuci de acel proiect. Și cu siguranță e mai simplu să stai pe Netflix, decât să mergi în parc și să alergi. 

Partea și mai tristă e atunci când începi să te simți vinovat pentru că nu ți-ai atins obiectivele. Iar asta se simte foarte rău.

Cunoaștem toate aceste lucruri pentru că și noi am fost aici. Și noi am avut perioade în care ni se părea că timpul e oricum, numai nu de partea noastră.

devii mai productiv

Și noi am fost aici.

despre madalina luca
despre claudiu margina

Mădălina a urmat două facultăți în paralel, ambele la zi - asta înseamnă că se confrunta în fiecare sesiune cu un număr dublu de examene, 14-15 la număr și o cantitate de stres dublă.

Aici însă, sutele de cărți de dezvoltare personală citite și toate conferințele și workshopurile la care a participat și-au spus cuvântul. A reușit să termine ambele facultăți, la una dintre el luând și bursă. Deci se poate!

Poți face extrem de multe lucruri dacă înveți să fii productiv și dacă aplici constant niște tehnici simple care, pe termen lung, te vor ajuta să îți găsești un echilibru.

Claudiu este freelancer, face marketing online pentru diverse companii și în parteneriat cu anumite agenții de marketing - iar asta prin esență, înseamnă multă organizare.

Atunci când lucrezi cu 12-15 persoane, toate la fel de importante, nu poți funcționa fără niște tehnici care să te ajute să te organizezi și să fii cu adevărat productiv.

30 de tehnici prin care devii mai PRODUCTIV

În acest ebook vei regăsi 30 de tehnici practice care să te ajute să fii productiv.

devii mai productiv

Cum faci să devii productiv?

„Ok, aș vrea să aflu toate aceste tehnici, dar când voi citi eu două sute de cărți?”, probabil că aceasta-i întrebarea care ți-a venit acum în minte.

Partea cea mai frumoasă este că nu trebuie să citești sute de cărți. E necesar să citești doar una: Ebookul „30 de tehnici prin care devii mai productiv”.

Ne dorim să dăm mai departe tot ceea ce am descoperit noi în ani de zile. Ne dorim să te ajutăm să fii productiv.  

Am sintetizat în acest ebook toate tehnicile pe care noi le-am aplicat de-a lungul anilor pentru a ne găsi echilibrul și pentru a nu ne mai afla în acea postură în care te panichezi fiindcă nu știi când vei duce toate lucrurile la bun sfârșit. 

Lipsa productivității nu va mai constitui o problemă pentru tine. Iar asta înseamnă că nici lipsa timpului nu va mai fi una din problemele de pe agenda ta. 

În acest ebook vei regăsi 30 de tehnici practice care să te ajute să fii productiv. 

Niciuna dintre aceste tehnici nu presupune să ai cunoștințe avansate dintr-un anumit domeniu și nici nu presupune să îți achiziționezi vreun program complex. 

Singura ta misiune este să citești acest ebook și să pui în aplicare acele tehnici cu care tu rezonezi.

De ce să spui „da” ebookului „30 de tehnici prin care devii mai productiv”?

devii mai productiv

Cine suntem noi?

Noi suntem Mădălina și Claudiu, oamenii din spatele Strigăt pentru educație. Credem în oameni și credem în educație. Din punctul nostru de vedere, un om care se educă continuu este un om care va avea foarte multe de câștigat pe toate planurile: financiar, emoțional, social.

Fiecare dintre noi are un început diferit al poveștii și de aceea, o să-ți furăm câteva momente pentru a înțelege de ce ne aflăm acum în fața ta.

Claudiu este pasionat de dezvoltare personală încă din clasa a XI-a când se afla la liceu în Călărași. Pentru el, cărțile și clubul de lectură au însemnat un nou drum – unul care avea să-i ofere o mulțime de lucruri frumoase. 

De atunci și până acum a citit peste 300 de cărți și a scris peste 100 de articole (atât pe partea de dezvoltare personală, cât și pe partea de marketing, o altă pasiune de-a lui). 

Claudiu a terminat Facultatea de Economie în cadrul ASE și în momentul scrierii acestor rânduri urmează Masterul de Economie Europeană tot în cadrul ASE.  

Este freelancer, face marketing pentru diferite companii și lucrează în parteneriat cu mai multe agenții de marketing. Productivitatea și organizarea au devenit două părți esențiale din viața lui – acele părți care îl ajută întotdeauna să se afle în echilibru.

despre claudiu margina
despre madalina luca

Mădălina a descoperit în facultate dezvoltarea personală și de atunci a citit peste 100 de cărți și a promovat educația în mediul online scriind postări și articole cu impact atât pe blogul personal cât și pe blogul Strigăt pentru educație. Crede în autoeducație și în zâmbete – acele lucruri mici care îți pot schimba semnificativ viața. 

A terminat aceeași Facultate de Economie la ASE și în paralel și Facultatea de Drept în cadrul Universității din București. La momentul scrierii acestor rânduri este studentă în an terminal la Masterul de Economie Europeană din cadrul ASE.

Cu siguranță atunci când spui două facultăți la zi în paralel spui productivitate și multă organizare.

Misiunea noastră este să oferim educație – viața are un alt gust când investești constant în tine. Viața arată altfel atunci când ești productiv și nu te mai îngrijorezi din cauza oricărei perioade aglomerate. 

Din aceste motive, vrem să împărtășim cu tine toate informațiile de care dispunem din zona productivității.

Ești gata să devii productiv?

Noi știm deja răspunsul la această întrebare. Te așteptăm să îl descoperi și tu!

Hai să îți regăsești echilibrul alături de noi!

30 de tehnici prin care devii mai PRODUCTIV

În acest ebook vei regăsi 30 de tehnici practice care să te ajute să fii productiv.

devii mai productiv