Unde se duc banii iarna?

Sau cum să îți gestionezi inteligent banii indiferent dacă e criză sau nu.

doar 30 de lei

ebook unde se duc banii iarna

Cum să îți gestionezi banii corect dacă nu știi când vine sau când nu vine criza?

unde se duc banii iarna

Îți dorești să investești, să ai bani puși deoparte pentru zile negre și mai mult decât atât, vrei să fii una dintre acele persoane care nu trăiește de azi pe mâine cu banii. Îți dorești să fii o persoană educată care știe cum să își gestioneze în mod inteligent banii.

Dar nu poți aplica niciunul dintre aceste lucruri într-un mod eficient dacă nu știi cum funcționează economia, nu știi care este răspunsul la întrebarile „când vine criza?” sau „când va trece criza?”.

Problema și mai mare este că dacă nu cunoști aceste lucruri, în timp, vei pierde mulți bani și bineînțeles, se vor acumula și multe frustrări pentru că nu ai intuit la timp anumite lucruri.

Ți-ai cumpărat o casă, iar peste două luni ai văzut că prețul s-a micșorat considerabil, ai luat un credit la bancă cu o dobândă mult mai mare față de momentul actual.

Nu ți-ai dori să mai treci prin astfel de lucruri, nu-i așa? Sau dacă ești norocos și încă nu ai pierdut mult pe această parte, cu siguranță nu ți-ai dori ca în viitor să o faci.

Dar de unde să afli când vine criza?

Ai citit o mulțime de articole pe internet, urmărești știrile economice, însă nimeni nu îți spune când va veni criza sau când va trece. Ești anunțat de aceste lucruri de-abia după ce inevitabilul s-a produs. Dar ce poți face mai mult de atât?

Doar nu o să te apuci să faci o facultate pe partea de Economie doar pentru a înțelege anumite lucruri. E mult de muncă și pe lângă asta, presupune să investești foarte mult timp. Timp pe care tu nu îl ai, tu îți dorești să afli răspunsurile azi.

Tu vrei să îți cumperi o casă, o mașină în următorul an. Tu vrei să știi dacă după ce îți vei da demisia, îți vei găsi un loc de muncă luna asta, nu peste 3 ani.

unde se duc banii iarna

Ca să afli când vine sau când trece criza, trebuie să înțelegi anotimpurile

unde se duc banii iarna

Da, ai citit bine, anotimpurile. Economia funcționează aproximativ la fel ca anotimpurile. Asta înseamnă că anumite etape din economie se repetă. Întotdeauna vor exista perioade bune în care toată lumea e fericită și perioade mai puțin bune când oamenii nu știu cum să țină mai mult de bani.

Primăvara – totul înflorește, economia prinde viață;

Vara – e sezonul vacanțelor, sezonul în care tuturor le merge bine, toată lumea are bani de cheltuit;

Toamna – oamenii muncitori culeg roadele muncii lor și se pregătesc pentru iarnă, lucrurile nu mai sunt atât de „calde”;

Iarna – lucrurile sunt din ce în ce mai rele, oamenii stau foarte prost cu banii și nu știu încotro să o apuce; într-un cuvânt, criză economică.

Povestea nu se termină aici.

Unde se duc banii iarna?

Sau cum să îți gestionezi inteligent banii indiferent dacă e criză sau nu.

ebook unde se duc banii iarna

Tot ceea ce ți-am prezentat mai sus sunt anotimpurile economice într-o formă clară, ușor de înțeles. Fiecare anotimp presupune o descriere mai amplă a celor ce se petrec în economie alături de semnalele pe care acestea le declanșează înainte să apară și mai important decât atât, ce trebuie să faci tu în fiecare sezon.

Pare complicat dacă te gândești că trebuie să faci totul pe cont propriu: dar nu trebuie!

Noi, Mădălina și Claudiu am trecut prin câteva zeci de materii de Economie, am citit câteva zeci de cărți și am aplicat anumite principii pentru a înțelege cum stau lucrurile și pentru a înțelege cum să le punem cap la cap.

Ne dorim să dăm mai departe ceea ce am învățat într-o formă ușor de înțeles pentru orice persoană care o citește. Indiferent că ai 16 sau 50 de ani, aceste informații vor fi extrem de clare pentru tine.

Când alții vor fi panicați de sosirea crizei și vor acționa greșit fără să își dea seama de acțiunile lor, tu vei fi cel care va fi fericit și sigur pe deciziile sale.

În acest e-book vei primi o serie de informații prin care vei recunoaște anotimpurile economice. Mai mult decât atât vei învăța și cum să acționezi indiferent că în economie este primăvară, vară, toamnă sau chiar iarnă.

De ce să achiziționezi E-bookul Unde se duc banii iarna?

testimonial unde se duc banii iarna
testimonial unde se duc banii iarna
testimonial unde se duc banii iarna
testimonial unde se duc banii iarna

Cine suntem noi?

Noi suntem Mădălina și Claudiu, oamenii din spatele Strigăt pentru educație. Credem în oameni și credem în educație. Din punctul nostru de vedere, un om care se educă continuu este un om care va avea foarte multe de câștigat pe toate planurile: financiar, emoțional, social.

Fiecare dintre noi are un început diferit al poveștii și de aceea o să-ți furăm câteva momente pentru a înțelege de ce ne aflăm acum în fața ta.

Claudiu este pasionat de dezvoltare personală încă din clasa a XI-a când se afla la liceu în Călărași. Pentru el, cărțile și clubul de lectură au însemnat un nou drum – unul care avea să-i ofere o mulțime de lucruri frumoase.

De atunci și până acum a citit peste 300 de cărți și a scris peste 100 de articole (atât pe partea de dezvoltare personală, cât și pe partea de marketing, o altă pasiune de-a lui).

Claudiu a terminat Facultatea de Economie în cadrul ASE, iar acum urmează un Master de Economie Europeană. Pentru el economia este ca un puzzle, unde fiecare piesă este extrem de importantă.

despre claudiu margina
despre madalina luca

Mădălina a descoperit în anul II dezvoltarea personală și de atunci a citit peste 100 de cărți și a promovat educația în mediul online scriind postări și articole cu impact atât pe blogul personal cât și pe blogul Strigăt pentru educație. Crede în autoeducație și în zâmbete – acele lucruri mici care îți pot schimba semnificativ viața.

A terminat aceeași Facultate de Economie la ASE și urmează același master. În vara acestui an a terminat și Facultatea de Drept la Universitatea din București. Din punctul ei de vedere, economia și sistemul juridic sunt stâlpii de susținere ai unui stat.

Ne dorim să oferim educație – viața are un alt gust când investești constant în tine.

Din acest motiv, ne dorim să îți oferim din cunoștințele noastre pentru a înțelege și tu cum funcționează economia. Într-un mod ușor de înțeles, detaliat și desigur, având suportul și încrederea noastră.

Ești pregătit să afli când va trece sau când va sosi o criză economică?

Zâmbește și ai încredere în tine! Poți face asta! Te așteptăm!

Unde se duc banii iarna?

Sau cum să îți gestionezi inteligent banii indiferent dacă e criză sau nu.

ebook unde se duc banii iarna