fbpx

Networking prin creație!

 Sensul existenței și datoria fiecărui om este creația.

Mircea Eliade

Miercuri, 23 octombrie 2022, a avut loc evenimentul „Networking prin creație! “. Acesta s-a desfășurat fizic, la Liceul Româno-Finlandez.

Din dorința de a ajuta persoanele care vor să socializeze, să iasă din rutina zilnică, să se relaxeze, dar și să iasă din zona de confort, echipa Strigăt pentru educație a realizat acest proiect, care a permis celor prezenți să își testeze abilitățile creative.

Participanții au avut la dispoziție 30 de minute, timp în care au luat parte la un joc interesant ce le-a pus creativitatea la încercare.


Ești o persoană inventivă? Cum ai integra, pentru a obține o creație proprie, urmatoarele obiecte: cărți de joc, un pahar, paie, post-it-uri?
Cei prezenți au putut alege dintr-o multitudine de obiecte, dintre cele mai diverse. Spre exemplu: foarfecă, cutie, bancnotă, ramă foto, cârlige de rufe, ruj, baloane, decorațiune de Crăciun etc.
Provocarea lansată de noi a fost acceptată, iar rezultatele au fost spectaculoase! Mai mult decât atât, ce poate fi mai frumos decât lucrul în echipă?
Lucrul în echipă este incredibil de important pentru creativitate. S-au creat conexiuni puternice de lucru și s-a zâmbit muuult!

La final, juriul a ales echipa câștigătoare, care a fost recompensată cu premii simbolice, corelate cu tematica atelierului.

Dacă ți se pare interesant evenimentul, rămâi alături de noi! Vom reveni curând cu noi proiecte. Pentru a fi printre primele persoane care află despre ele, urmărește-ne pe rețelele de socializare.