fbpx

Povestea noastră

De ce-ul nostru

Strigăt pentru educație s-a născut din dorința de a îmbunătăți viața tinerilor din România prin educație. Această educație ia mai multe forme (educație financiară, educație sexuală, dezvoltare personală etc) însă toată are un singur scop:

să dezvolte potențialul tinerilor

Misiunea noastră este să oferim educație sub cât mai multe forme, astfel încât aceasta să ajungă la cât mai mulți tineri, din medii diferite.

Cum facem concret acest lucru?

În social media am construit un mediu virtual în care tinerii se pregătesc pentru provocările vieții cu ajutorul unor materiale educaționale create de specialiști.

Aceste materiale vin sub forma unor postări, video-uri sau articole.

Organizăm evenimente în format online și fizic prin care tinerii să se dezvolte și să învețe lucruri noi despre ei, dar și despre lumea în care trăiesc.

Evenimentele au o parte în care aceștia primesc informații venite din partea unor specialiști în domeniu, dar și o parte practică care să-i motiveze să pună în aplicare cele învățate.

Construim proiecte prin care transformăm informația de specialitate din anumite domenii de interes pentru tineri, într-o informație ușor de înțeles.

Educația financiară, nutrițională sau sexuală sunt doar câteva dintre ramurile educației care merită un grad de atenție mai mare pentru ca informațiile să fie înțelese de tineri.

Echipa

Cristina Voican

voluntar

Filip Mircescu

voluntar

Georgiana Olteanu

voluntar

Georgiana Tuinete

voluntar

Medina Rusu

voluntar

Doru Cosereanu

voluntar

Daria Ursea

voluntar

Iulia Manole

membru fondator

Mădălina Luca

membru fondator

Claudiu Margină

membru fondator

Apariții media