fbpx

Povestea noastră

De ce-ul nostru

Din dorința de a face bine se pot naște lucruri mărețe. Tinerii din România au nevoie de îndrumare, iar noi suntem aici să aducem educația, sub toate formele ei (educație financiară, educație sexuală, dezvoltare personală, educație juridică etc.), cât mai aproape de aceștia.

Depășind orice impas sau barieră socială, lucrăm împreună la misiunea noastră de a dezvolta potențialul tinerilor din diferite medii și de a îmbunătăți calitatea vieții acestora.

Cum facem concret acest lucru?

Prin intermediul platformelor de socializare, am construit o comunitate în care tinerii se pot dezvolta și înconjura de informații utile, accesând ușor materialele educaționale create de către specialiști.

Fie că este vorba despre postări, video-uri sau articole, acestea sunt concepute special și din dorința de a transmite încredere și a oferi răspunsuri incertitudinilor.

Organizăm evenimente, atât fizice, cât și online, prin care le oferim tinerilor oportunitatea de a-și descoperi atuurile și pasiunile, dar și de a înțelege mai bine societatea în care trăiesc. 

Informațiile de actualitate primite de la specialiști din domenii diverse au scopul de a îndruma și motiva participanții să aplice în viața de zi cu zi abilitățile dobândite în cadrul evenimentelor.

Scopul proiectelor noastre este de a transforma informația de specialitate din diferite domenii de interes pentru tineri, într-o formă mai atractivă și mai ușor de înțeles.

Educația financiară, nutrițională sau sexuală sunt printre cele mai importante teme pe care le abordăm și pe care vrem să le facem mai accesibile pentru tineri.

Echipa

Iulia Manole

transform ideea în realitate

membru fondator

Mădălina Luca

zâmbesc mult

membru fondator

Claudiu Margină

simplu, dar de impact

membru fondator

Mădălina Fonea

Iubesc păsările, multitaskingul și cărțile

voluntar

Andreea Cionca

Îmi doresc să fac diferența

voluntar

Roxana Gorcea

A loving heart is the truest wisdom

voluntar

Ioana Grigoriu

Creativity is my superpower

voluntar

Georgiana Hagiu

beware of simple ideas - welcome complexity

voluntar

Laura Mironescu

Writing my own story

voluntar

Andra Andreescu

Amor fati ✨

voluntar

Daniela Lazăr

My patience is my power

voluntar

Daria Ursea

nu știu să zic nu

voluntar

Georgiana Olteanu

pasionată de știință

voluntar

Doru Cosereanu

aduc ordinea

voluntar

Laura Gheorghe

Nu există probleme, există soluții

voluntar