fbpx

WORKSHOP GRATUIT

Always learn EXTRA

Întâlnirea în care te înveți lucruri noi despre tine şi afli cum poți să te dezvolți!

Fii unic, fii diferit, fii EXTRAordinar!

Dezvoltarea este tema celei de-a doua ediții a proiectului nostru, Teens’ Power. Specialiști din domeniul artistic, muzical, sportiv, dar şi susținători ai ideii că orice activitate extraşcolară te va ajuta să te dezvolți pe plan personal, îți vor spune povestea lor şi o vor asculta pe a TA!

Şcoala, liceul şi facultatea au importanța lor şi nu trebuie neglijate, dar este esențial să ne dezvoltăm şi în timpul liber. Este necesar să existe echilibru. 

Atunci când vorbim despre noi, nu ne definim prin performanțele academice, ci prin ce facem noi în plus. Asta se întâmplă pentru că la liceu, la facultate, la job merge toată lumea; felul în care noi alegem (e o alegere!) să ne petrecem timpul liber ne face să fim diferiți, unici, EXTRAordinari!

Despre toate acestea și multe altele, vei învăța la „Always learn EXTRA”!

Despre eveniment

Vino la un workshop, unde vei urmări mini speech-uri și vei participa la activități interactive. Vei avea ocazia să îți spui propria poveste şi să cunoști oameni foarte faini!

Toți participanții la eveniment vor primi cadou gratuitate la Games Night, activitatea Extra care are loc după terminarea workshop-ului!

La finalul workshop-ului, organizăm o tombolă, câștigătorul primind cadou un Membership Card pentru luna octombrie la Extra Teen Hub!

E musai să vii și tu!

3 motive pentru care ar trebui să participi:

Cine sunt speakerii acestui workshop?

Andreea Parfene

fondator Extra Teen Hub şi absolventă a Conservatorului, având o vastă experiență în domeniul muzical

Iulia Manole

co-lider al echipei Strigăt Pentru Educație, absolventă a Facultății de Drept, o persoană care promovează educația în mediul online şi nu numai

Daria Ursea

voluntar Strigăt Pentru Educație, instructor de dans, o fată care a acceptat provocarea de a preda materia de bacalaureat altfel decât la şcoală în cadrul Extra Teen Hub

Răzvan Rizea

este un membru al trupelor Warhymn şi Ungolianth, dar şi instructor de chitară în cadrul Extra Teen Hub şi chitaristul trupei Extra Band

Agenda evenimentului:

Înscrie-te și tu!